Marilyn, Jack ja Nigel olivat siirtyneet yliopistoon. Koko porukka lähti samantien vaatekauppaa kohti. Jokainen mukula löysi itselleen ja luonteelleen sopivan vaatteen.

Marilyn valitsi tyylikseen vahvat ja hennot värit. Jack taas valitsi tyypillisen nuoren aikuisen vaatteet.

Jack taas pysyi edelleen hyvin goottimaisessa ja rockimaisessa tyylissä.

Marilyn oli selvästi joutunut tiski apulaiseksi sillä hän oli aina se joka tiskasi hiki otsalla. Jack teki ruuat vain ajatellen hänen unelma työtään julkkiskokkina ja Nigel vain....oli Nigel.

Marilyn piti erityisesti myös lukemisesta. Yhtenä päivänä hänen taakseen ilmestyi vanhan näköinen mies. Ilmeisesti yliopiston liikunnan opettaja, joka huusi hänelle että hänestä tulee lihava jos hän ei nyt ala pomppimaan 50 kertaa. Marilyn ei kuunnellut vaikka tiesi, että tulee saamaan liikunnasta hyvin huonon numeron.

Jack oli kutsunut Merja-Leenan ja Eiran käymään luonaan. Merja ja Eira olivat muuttuneet aika paljon parissa kuukaudessa. Eirasta oli tullut naisellisempi punaisen ja hieman paljastavamman asunsa kanssa kun taas Merjasta oli tullut maan läheisempi.

Merja ja Nigel olivat saanut vihdoinkin aikaiseksi jotain. Nimittäin ensi suudelman.

Mutta tunnetusti Jack oli aina askeleen edellä, nimittäin Jack oli kosinut Eiraa ja tämä oli suostunut.

Nigel ei pitänyt siitä että Jack oli aina edellä, joten Nigel kosi Merjaa seuraavana päivänä. Merja suostui Nigelin onneksi. Liikunnan opettaja oli taas ilmestynyt Darlenien nuorten pihaan huutamaan liikunnasta ja lihavuudesta. Nigel oli samanlainen kuin siskonsa eikä kuunnellut mitä vanha äijän käppyrä huusi vieressä. Nämä nuoret eivät liikunnasta mitään kymppiä tule saamaan.

Marilyn oli muuttanut hiustyyliään hieman rohkeammaksi. Marilyn ei pitänyt olemisesta sitä samaa massa tuotantoa jossa kaikilla oli aina samat pitkät hiukset.

Jack oli edistynyt jo paljon ruuan laitossa joka oli hänen intohimonsa. Marilyn oli löytänyt maalauksen, mutta Nigel oli edelleen harrastusta vailla. Nigelin mielessä oli vain koulu ja Merja-Leena.