Tästä osasta tuli nyt aika lyhyt, mutta viikonloppuna ehdin pelaamaan joten me tapaamme jälleen ehkä silloin.

Ruokailu huoneessa oli menossa raivoisa tappelu. Marilyn oli kertonut nimittäin Hemmolle mielipiteensä tämän suhteista ja siitähän oli kauhea huuto syntynyt.

"Minä en rupea katsomaan kun sinä flirttailet toisille tytöille!" Marilyn huusi.

"Minun tekemiseni eivät kuulu sinulle!" Hemmo vastasi.

"Sinä olet minun aviomieheni, joten kyllä kuuluu!" Marilyn huusi entistä kiukkuisempana.

"Ei kuulu!" Hemmo huusi ja samassa hän löi Marilynia nyrkillä vatsaan. Hemmo innostui liikaa ja löi Marilynia kasvoihin. Marilyn luhistui lattialle pidellen kasvojaan. Hemmo perääntyi ja kääntyi ja alkoi kävellä ulos huoneesta.

"Hemmo, mitä sinä...miksi..." Marilyn nyyhkytti lattialla. "Sinä et hemmetti käännä minulle selkääsi!" Marilyn huusi kiukkuisena lattialla ja löi lattiaa nyrkillä. "Hemmo!" Marilyn kirkui.

"Pelkuri" Marilyn kuiskasi hiljaa ja nousi ylös. Marilyn polvi petti joten hän kaatui uudelleen, mutta Marilyn ei luovuttanut vaan nousi sitkeästi ylös hoiperrellen.

Marilyn katsoi itseään pelistä ja pyyhki valuneen ripsivärin pois. Hänen kasvoillaan oli kolme naarmua. Marilyn kauhistui nähdessään mitä Hemmo oli juuri tehnyt hänelle. Marilyn haki vessan kaapista puhdistus ainetta ja laittoi sitä haavoihin. Marilyn irvisti joka kerta kun hän laittoi sitä haavaan.

Marilyn käveli haavojen puhdistamisen jälkeen äitinsä luo ja kertoi mitä Hemmo oli tehnyt. Rachel yritti saada Marilynia kertomaan poliisille, mutta tämä ei suostunut. Hän halusi hoitaa tämän itse.

Marilyn istui ikkunansa vieressä. Marilynin vatsa oli jo suurentunut. Vauva teki tuloaan. Hän ei ikinä uskaltaisi synnyttää lasta tähän perheseen, koska Hemmo oli jo noin seonnut. Marilyn silitti vatsaansa ja toivoi ettei lapsi ollut mitenkään vahingoittunut Hemmon lyönneistä. Yhtäkkiä Hemmo juoksi huoneeseen ja huusi: "Mulle riitti! Mä häivyn nyt!" Samassa Hemmo oli jo taksissa matkalaukun kera ja häipyi talolta. Marilyn tuijotti ulos ikkunasta autoa joka juuri lähti. Hän pelkäsi, että Hemmo palaisi joskus vielä nappaamaan lapsen häneltä. Marilynin sisällä alkoi pelko jo kietoa hänet synkkään verhoon.

Pari viikkoa kului ja Hemmo oli aloittanut ilkivallan. Hemmo kaatoi Darlenien roskakorin ja varasti vähän väliä lehden. Marilynia ärsytti tämä suunnattomasti. Rachel hääti kerran Hemmon pois pihalta ja samantien Hemmo lähti juosten karkuun.

Vihdoin ja viimein Marilyn synnytti. Marilyn sai kolme ihanaa vauvaa. Molemmat olivat tyttöjä.

Ensijaksossa saatte nähdä vauvat. En ole varma tuleeko siihen mitään jännää kirjoitusta, mutta saas nähdä :) Kiitos että luit!!