Olen  ladannut valaistushackin joten kuvat ovat nykyään vähän erillaisimpia.  Tämä ei ole normaali osa vaan kertoo lähinnä päivityksiä Darlenien perheestä, jotka on jäänyt kertomatta. (Lähinnä tyhjensin kuva kansiota) Seuraava osa tulee olemaan paljon parempi ja se on jo oikea osa. Aloitan uudesta talosta joka ei enää hidastele niin paljon. Kiitos :)

Sarah kasvoi vihdoin lapseksi. Hän oli todella hyvä koulussa ja eteni nopeasti. Ei ihmekkään, koska Sarah oli aina nenä kiinni kirjassa ja teki läksyt todella huolellisesti.

 

Heikki oli aloittanut työn ohella kirjan kirjoittamisen. Kirja perustui täysin Heikin mielikuvitukseen. Nuoruusvuosinaan Heikki oli luonut mielessään itselleen aivan uuden maailman, jonka hän aikoi nyt siirtää paperille.

Myös Alexandra oli aloittanut uuden harrastuksen, nimittäin lelujen teon. Eihän Alexandra saanut aikaseksi mitään muuta kuin tiiliä, jolle oli maalattu kasvot. Alexandra maalasi koko ajan tiiliä lisää ja ojensi niitä Sarahille. Vaikka Sarah tiesi niiden olevan ainoastaan pelkkiä maalattuja tiiliä, hän silti oli mieliksi äidilleen ja leikki niillä.

Viikonloppu oli alkanut ja Sarah oli heti aamulla pelaamassa. "Tuo ei tee oikein hyvää sinulle" Alexandra sanoi mennessään ohi. Sarah vain mutisi jotain vastahakoisesti ja jatkoi pelaamista.

"Arvaa mitä mummi. Tänään tulee telkkarista hyvä dokumentti lapsineroista. Minä kyllä luulen, että minä olisin aivan täydellinen heidän joukkoonsa. Tietenkin jotkut heistä voisivat pettyä huomatessaan, että olen fiksumpi kuin he. Siis onhan minun koulu numeronikin kympin paikkeilla ja vielä kaiken lisäksi olen lukenut paljon kirjoja jotka....." Sarah selitti suu vaahdoten. Hetken päästä Marilyn ei enää kuunnellut vaan antoi puheen hiljentyä taustalle.

Samana päivänä tuli Marilynin aika kasvaa vanhukseksi. Marilynista tuli nätti vanhus. Marilyn poisti kulmakorunsa ja vaihtoi hieman soveliaisempiin vaatteisiin.

Myös Katie ja Adam kasvoivat taaperoiksi.

 

Alexandra oli taas raskaana.