Taksi saapui Kirsikkakadulle. Autosta astui ulos nuori nainen, Rachel Darlen. Rachelin luonnepisteet ovat 8-3-6-4-4 eli hän on horoskoopiltaan neitsyt. Mieltymykset ovat muokatut hiukset ja ahkera työntekijä. Rachel ei pitanyt työttömistä vaikka itse sellainen olikin.

Sateenvarjon kangas rapisi kun pienet vesi tipat osuivat siihen nopealla vauhdilla. Rachel nosti katsettaan ja huomasi pienen talon, hänen tulevan kotinsa. Talo ei ollut mitenkään kotoisan näköinen ulkoa, mutta tämä oli ainoa mihin hänen vähäiset varat riittivät. Rachel puhahti ja lähti astelemaan kohti ulko-ovea. "Olisi pitänyt ottaa tänään kumisaappaat jalkaan" Rachel mutisi astuessaan vahingossa kura lätäkköön. Sisällä Rachel laski sateenvarjon nojaamaan seinään ja katsoi ympärilleen. Talo oli sisältä paljon kotoisampi kuin ulkoa.

Rachel istahti koneelle herättyään. Hän alkoi chattailla nuoren miehen kanssa joka vaikutti todella mukavalta. Kuvaa ei näkynyt joten Rachel ei tiennyt mitä odottaa. Rachel sammutti koneen ja kysyi numeropalvelusta tämän numeroa. Puhelin piippasi pari kertaa kunnes puhelimen toisesta päästä vastasi miehen ääni. Rachel ja mies tutustuivat ja miehen nimeksi paljastui Mats. Hetken päästä Rachel kysyi: "Tavattaisinko minun luonani, asun Kirsikkakatu 10:ssä" Mats suostui ja Rachel sammutti puhelimen. Rachel juoksi vaatekaapin luokse ja vaihtoi vaatteet.

Mies paljatui harvinaisen komeaksi mieheksi ja ei kulunut montakaan päivää kunnes tilanne oli tämä. Rachel pyysi Matsia asumaan tämän luokse. Mats suostui ja Rachel pakotti heti Matsia vaihtamaan asuaan.

Tälläinen Matsista tuli muodonmuutoksen jälkeen. Matsin luonnepisteet olivat 4-7-8-3-3 ja tavoite oli mammona. Matsin elämäntoive oli päästä rikollisneroksi. Joten ehkä toteutan tämän toiveen. Matsin koko nimi oli Mats Harakka.

Mats toi paljon rahaa talon ja niiden avulla Rachel ja Mats pääsivät muuttamaan pienestä kopperosta suureen taloon. Siinä oli keittiö, 2 makuuhuonetta, vessa, aula, eteinen ja olohuone.

Päästyään sisälle Rachel yritti kihloihin menemistä Matsin kanssa. Mats ei kuitenkaan suostunut vaan puhui jostain enemmän tutustumisesta. Rachel ei kuunnellut vaan murtui täysin ja rupesi itkemään ruokapöytää vasten: "Kuinka voit tehdä minulle näin" Rachel huusi ja juoksi toiseen huoneeseen. Mats vain jatkoi syömistä tullessaan siihen tulokseen että oli vain turvallisempaa pysyä keittiössä.

seuraavana päivänä Rachel kysyi uudestaan kihloihin menemistä. Rachel pelkäsi reaktiota(Katsokaa Rachelin ilmettä). Mats taas hymyili huomattuaan ettei Rachel millään luovuttanut. Heltyneenä mats kuitenkin suostui. Rachel nousi pystyyn ja rupesi kirkumaan onnellisena. Rachel halasi onnellisena Matsia ja juoksi puhelimeen kertomaan äidilleen ilo uutisesta.

Mats toi joka päivä töistään naisen kotiin.

Rachel otti miehen puhutteluun aamulla.

"Mikä hitto siinä on kun niitä naisia täytyy kotiin asti tuoda?!" Rachel huusi kiukkuisena.

"He ovat työkavereitani" Mats sanoi rauhallisesti.

"Argh!" Rachel huudahti ja tömisteli olohuoneeseen.

Rachelia oli jo pari päivää huimannut ja oksettanut. Rachel oli käynyt lääkärissä ja siellä oli sanottu että tämä oli raskaana. Rachel ei ollut vielä kertonut Matsille raskaana oloaan peläten että tämä ottaa eron.

Illalla Matsin töistä tultua he menivät naimisiin ilman mitään juhlia. Rachel ei vieläkään kertonut Matsille syytä näin nopeaan naimisiin menoon.

 

Rachelin vatsa oli kasvanut jo todella suureksi. Rachel tiesi että tätä ei hän voivi enää Matsilta pystyisi salaamaan. Rachel odotti kauhulla Matsin reaktiota. Rachel vietti aikaa kauan vessassa huonon olonsa takia ja oli aina Matsilta piilossa, mutta ei kauaa.

Vatsa kasvoi vielä suuremmaksi, mutta huonolla hetkellä.

Mats nimittäin huomasi Rachelin vatsan ja tiesi heti mistä oli kyse. Mats ei sanonut mitään vaan tuijotti suu auki Rachelin vatsaa.

"Anna anteeksi!" Rachel huudahti.

Yhtäkkiä Mats alkoi kikattamaan kuin pikku tyttö ja hyppi.

"Minusta tulee isä!" Mats huudahti ja halasi Rachelia. Rachel ilahtui Matsin reaktiosta.

Parin tunnin kuluttua Rachelin synnytys käynnistyi. Mats ei pääsyt näkemään synnytystä, koska oli nukkumassa.

Sieltä tuli poika jonka nimeksi tuli Jack. Jack oli perinyt isänsä ruskeat hiukset.

Toisen pojan nimeksi tuli Nigel joka oli myös perinyt isänsä ruskeat hiukset. Eli sieltä tuli kaksospojat. Mats nukkui vieläkin hyvin sikeästi aavistamatta mitä tapahtui olo huoneessa.