Rachel ja Mats pitivät hieman vapaata kaksosten hoidosta tekemällä lumiukon. Lumiukko ei kuitenkaan kauaa pihalla ollut koska lumi suli niin nopeasti.

Kaksoset kasvoivat vihdoinkin. Jackista tuli tälläinen pikku tallustaja.

Nigelista taas tuli tälläinen pikku poika.

"Missä tämän pirun vekottimen käyttö ohjeet on?!" Rachel huusi yrittäessään saada mahti maito koneen toimimaan.

"Paina tuosta nappulasta" Mats sanoi ja näytti vihreää nappulaa. Rachel painoi sitä ja odotti.

"Ei auta!" Rachel huudahti huomatessaan, että se ei toiminut.

"Pistä ensin johto seinään" Mats sanoi ja lähti kattamaan pöydän.

"Ai" Rachel sanoi ja laittoi johdon seinään. Se tietenkin toimi silloin.

Rachel oli selvästi huomannut, että Jack oli harvinaisen kiusahtavainen luonne. Hän halusi aina kaiken ensin kun taas Nigel odotti aina rauhallisena vieressä. Jack oli myös alkanut kiusaamaan Nigelia huomatessaan, että Nigel taisi olla perheen suosikki lapsi.

Nigel oli oppinut kävelemään ja käymään potalla. Se oli helpotus äidille jolla oli muitakin kiireitä kuin kantaa lastaan potalle.

Monta päivää kului ja pojat kasvoivat taas. Nigelista tuli ihan sulonen, mutta nenän ja suun välille jäi hyvin pieni tila

Jackille taas tuli hieman liian suuri tila nenän ja suun välille. Muuten pojat olivat suloisia.

Nigel pyörtyi liian suuresta väsymyksestä ja sen takia Jack tuli seisomaan Nigelin viereen ja nauroi. Rachel oli taas huolestunut oliko Nigel lyönyt päänsä ja soitti sen takia lääkärille. Lääkärin mukaan Nigelilla ei ollut mitään hätää lukuun ottamatta paria kuhmua päässä.

Rachel huomasi, että Nigel oli siivous intoilija ja petasi aina sänkynsä ennen kuin lähti kouluun. Jack taas jätti aina sängyn petaamatta jonka johdosta Rachel joutui sen petaamaan.

Rachelilla oli alkanut taas aamu pahoinvoinnit. Rachel tiesi heti, että oli taas raskaana. Rachel päätti kertoa perhelleen vasta sitten kun vatsa suurentuisi.

Rachel joutui jatkuvasti siivoilemaan poikien leluja pois lattialta. Rachel oli kyllä sanonut pojille, että sen jälkeen kun lopettaa leikin niin siirtää lelun takaisin laatikkoon. Ilmeisesti pojat eivät olleet harmittoman äidin pyynnöistä välittäneet.

Mats ilahtui raskaus tiedosta ja kertoi pojille äidin olevan raskaana. Nigel ilahtui, mutta Jack ei. Jack ei pitänyt yhtään Nigelista joten hän ei kestäisi enää muitakaan.

Monen raskaan päivän jälkeen vauva syntyi vihdoinkin.

Sieltä tuli todella kaunis tyttö vauva. Tytön nimeksi tuli Marilyn. Marilynillä oli ruskeat kulma karvat joten ilmeisesti tytöstäkin tulee ruskea hiuksinen.

Tässä on vielä lähikuva Marilynistä. Marilynillä on samanväriset hiukset ja silmät kuin veljillään.

Nigel sai vihdoinkin todistukseen toivomansa kympin. Nigel juoksi pitkin taloa esitellen todistustaan. Jack taas sai todistuksestaan kutosen, koska oli jättänyt läksyt tekemättä. Jack oli joutunut vanhempiensa valvovan silmän alle.

Aika kului todella nopeasti, sillä pojat kasvoivat jo teineiksi. Nigelista tuli hyvin komea nuori mies. Nigel halusi säilyttää edelleen vanhat hiuksensa.

Jackista tuli myös hyvin suloinen. Jack piti myös vanhan hius tyylinsä. Toistaiseksi.

Myös Marilyn kasvoi. Marilynista tuli todella suloinen pitkien hiustensa kanssa.

Ensi jaksossa nähdään muuttiko Nigel ja Jack sittenkin tyyliään. Ja nähdään myös Marilyn tyylinsä muuttaneena.