Musiiksi suosittelen Evanescencen Missing tai My Immortal. Niitä on kuunneltu tätä kirjottaessa.

Rachel odotti innoissaan talon ulko-ovella. Taksi saapui pihaan ja Rachel yritti kurkkia kuka tuli takaisin kotiin. Rachel hämmästyi nähdessään tulijan. Rachelin silmät kostuivat nähdessään rakkaan tyttärensä, Marilynin. Marilyn juoksi taksista suoraan äitinsä luokse. Kengät kopisivat puisissa rappusissa.

Marilyn halasi rakasta äitiään, jota ei ollut nähnyt moneen vuoteen. Marilyn rutisti äitiään kerran vielä lujaa, mutta sitten erkani Rachelista.

Marilyn aloitti: "Olet muuttunut!"

"Sinä taas olet kasvanut!" Rachel sanoi ja samassa Marilyn huomasi oudon värinän Rachelin äänessä. Rachel oli ratkeamassa itkemään, koska oli niin liikuttunut jälleen näkemisestä.

"Minulla on niin paljon kerrottavaa!" Marilyn sanoi äidilleen.

"Meillä on paljon aikaa jutella, mutta nyt menet tervehtimään isääsi" Rachel sanoi. Marilyn hölkkäsi sisälle ja huomasi samassa isänsä.

Marilyn halasi myös isäänsä. Rachel, Marilyn ja Mats menivät keittiöön juttelemaan. Marilyn kertoi koulustaan, kihlautumisestaan ja mitä muille veljille kuului. Rachel oli surullinen nähdessään tyttärensä kasvavan niin nopeasti. Marilyn oli jo kihloissa ja yliopisto oli käyty. Rachel tiesi ettei hänkään eläisi enää kauaa. Rachel toivoi että näkisi lapsenlapsensa ennen lähtöään. Marilyn näki äitinsä murheen murtaman ilmeen, mutta ei sanonut mitään. Marilyn nousi pöydästä ja lähti yläkertaan.

Marilyn näki vanhan huoneensa edelleen samassa kunnossa kuin lähtiessäänkin. Marilyn asteli huoneeseen ja kosketti samalla pölyyntynyttä vaaleanpunaista työpöytäänsä. Marilyn istahti sängylle ja tuijotti ulos. Siellä oli suuri tähti taivas. Marilynista tuntui hassulta, että aika oli mennyt näin nopeasti. Hetki sitten hän oli vielä nuori aikuinen iän ikuisten läksy papereiden keskellä. Marilynin mieleen tuli hänen nykyinen kihlattunsa Hemmo. Marilyn otti kännykän taskusta ja näppäili jo tutuksi tulleen numeron. Hemmon vastattua Marilyn pyysi Hemmoa käymään, sillä hänellä oli yllätys.

Hemmon tultua Marilyn kertoi heti yllätyksensä. Hän pyysi Hemmoa muuttamaan luoksensa. Hemmo suostui tähän. Marilyn ilahtui kovasti Hemmon suostuessa. Hemmo toi 12 000 simelonia ja hänellä oli mammona tavoite.

Marilyn istui ulkona terassilla katsomassa tulevaa vihkimis paikkaansa. Hänestä tuntui, että mikään ei voisi mennä pieleen. Kaikki oli niin täydellistä. Hänellä oli nyt mies, talo ja ihanat vanhemmat ja veljet. Hän eli unelmassaan. Marilyn nousi tuolilta ja lähti takaisin sisälle. Talvi oli alkanut jo ja omenapuussa ei enää ollut omenoita. Ruoho oli alkanut muuttua jäätyneeksi. Silti Marilyn kulki vähissä vaatteissa ulkona.

Illallisella nuorella parilla oli hauskaa. Marilyn varasti vähän väliä ruokaa Hemmon lautaselta eikä Hemmo tehnyt mitään muuta kuin nauranut. Välillä hummeria lensi vahingossa pöydälle ja lattialle, mutta sehän ei Marilynia haitannut. Syötyään Marilyn meni nukkumaan tietäen mitä seuraavana päivänä oli.

Rachel halusi välttämättä meikata tyttärensä. Meikkauksen jälkeen Marilyn soitti henkilökohtaisesti vieraille ja pyysi heitä häihin. Veljet olivat ihmeissään uutisesta, että heidän pikku siskonsa menee jo naimisiin. Marilyn sammutti kännykän. Hetken päästä vieraat olivat jo tulleet ja Rachel oli kadonnut jonnekkin. Marilyn nousi tuolistaan ja lähti hakemaan käsikorua vanhempiensa makuuhuoneestaan.

Ohi mennessään Marilyn huomasi Hemmon ja veljensä tyttöystävän Merja-Leenan parvekkeella. Hemmo flirttaili Merjalle. Marilynin vatsassa kouraisi inhottavasti. Marilynin mielessä ei ollut enää mitään. Marilyn ei enää pitänyt itseään minäkään. Hän oli ollut koko ajan pelkkää tyhjää. Hän lähti juosten takaisin huoneeseensa.

Marilyn oli surun murtama. Hän tuijotti tyhjä katse silmissään kohti hää terassia missä kaikki nauroivat ja hymyilivät. Tietämättä mitä heidän selän takanaan tapahtui. Marilyn ei osannut päättää mitä tekisi. Hetken päästä Marilyn päätti mikä oli järkevintä tässä tilanteessa. Marilyn yritti siistiä epätoivoisesti meikkejään ja suoristi hamettaan. "Nyt on aika ryhdistäytyä" Marilyn kuiskasi hiljaa ja lähti astelemaan alakertaan.

Vieraat kääntyivät morsiammen puoleen tämän tullessaan. Kaikki tuijottivat innoissaan morsianta joka oli selvästi itkenyt. Vieraat käsittivät nämä ilon kyyneliksi, mutta tosi asiassa asiat olivat ihan toisin.

Marilyn katsoi kohti Merja-Leenaa ja huomasi tämän hymyilevän vienosti Hemmolle. Marilyn kääsi katseensa samantien pois. Sillä ei kestänyt nähdä Merja-Leenaa flirttailemassa Hemmolle. Marilyn saapui vihdoinkin alttarille, se tuntui Marilynista melkein sadalta vuodelta.

"Tahdotko ottaa tämän miehen aviomieheksesi?" Pappi kysyi.

Marilyn oli hiljaa hetken ja sanoi: "Tahdon" Marilyn nosti sormuksen tyynyltä ja laittoi sen Hemmon nimettömään. Heidän avioliittonsa oli nyt sinetöity.

Rachel huomasi tyttärensä oudon katseen ja nousi samantien ylös. Hemmo oli jo lähtenyt nostamaan shamppanja lasia, kun Rachel käveli Marilynin luokse ja pyysi tätä yläkertaan välittömästi. Molemmat lähtivät yläkertaan. Rachel kysyi Marilynilta: "Mikset näytä onnelliselta?"

"Äiti? Onko Merja-Leena niin paljon parempi kuin minä?" Marilyn kysyi.

"Mitä ihmettä sinä tyttö höpiset?" Rachel kysyi hämmentyneenä.

"Onko se oikein jos tuleva aviomies flirttailee hääpäivänä morsiammen veljen tyttö ystävälle?" Marilyn kysyi uudelleen.

"Marilyn, mitä Hemmo on tehnyt?" Rachel kysyi rauhallisena.

Marilyn ei enää vastannut mitään. Hän vain tuijotti lattiaa. Vihdoin Rachel tajusi mitä oli tapahtunut. Rachel järkyttyi tajutessaan miten asia oli.

"Pettikö hän sinua?" Rachel kysyi rauhallisesti. Marilyn oli vain hiljaa. "Vastaa Marilyn!" Rachel huudahti, tarttui tytärtään olkapäistä ja ravisti. Marilyn purskahti itkuun ja änkytti: "Joo, parvekkeella"

"Herran tähden!" Rachel huudahti. "Miksi sitten menit naimisiin sen niljakkeen kanssa?!"

"Koska..koska olen raskaana" Marilyn sanoi ja alkoi itkemään.

"Oi kulta pieni..." Rachel sanoi lohduttavasti ja halasi tytärtään. "Kaikki kääntyy vielä parhain päin"

"En tiennyt mitä minun pitäisi tehdä" Marilyn sanoi nyyhkyttäen.

"Ei se mitään Marilyn, kyllä me jotain keksimme" Rachel sanoi ja vetäytyi pois päin. "Minun täytyy nyt mennä juttelemaan vieraille etteivät he ala epäilemään mitään. Pärjäätkö sinä?"

"Pärjään" Marilyn sanoi ja lähti huoneeseensa.

Marilyn istui tuolilleen ja mietti miten tässä vielä kävisi. Tulevaisuuttaan vauvan ja pettävän miehen kanssa. Marilyn päätti kertoa mielipiteensä Hemmolle. Marilyn nousi ylös ja lähti jatkamaan hääjuhlia.

Miten käy kun Marilyn kertoo Hemmolle mielipiteensä? Lue seuraava jakso. =)