Tässä on esimmäinen henkilö esittely. Esittelyitä ilmestyy aina välillä, mutta toiveitakin saa toki esittää osien kommentteihin tai cboxiin.
Esittelyt löytää sivulaatikosta.

Ensiesiintyminen: 25: Valerie

Valerien lapsuus oli onnellinen, kunnes kaikki muuttui.
Suunnilleen 10 vuotiaana hänen isänsä jäi kiinni lukuisista rikoksista ja hänen isänsä pakeni vankilaa. Valerie ja hänen äitinsä jäivät kahden. Valerie tiesi kuitenkin, ettei hänen äidillään ollut kaikki hyvin. Hänen äitinsä alkoi seota välillä, jolloin hän mm. heitteli tavaroita Valerieta päin, jolloin tämä pakeni portaiden alle.

Vuoden kuluttua Valerien äiti joutui mielenterveyslaitokseen ja Valerie itse päätyi orpokotiin. Orpokodissa hän sai harvoja ystäviä, joista jotkut onnelliset pääsivät uuteen perheeseen, mutta Valerieta kukaan ei adoptoinut, koska kaikki pelkäsivät Valerien oikeaa isää, joka pakeni yhä. Kaikki tiesivät, että Valerien isä oli tehnyt lukuisia murhia.

Orpokodista tuli Valerielle koti ja turva. Hän tuli hyvin toimeen kaikkien kanssa, mutta oli välillä aika syrjään menijä. Jos joku orpokodin työntekijöistä suuttui jollekin ja korotti ääntään, niin Valerie juoksi välittömästi omaan piilopaikkaansa, portaiden alle.

Valerien täytettyä kuusitoista, hän sai lähteä. Hän muutti omaan vuokra-asuntoonsa, joka sijaitsi kerrostalossa lähellä Darleneita.