Tänään on kulunut kaksi vuotta siitä kun aloitin Darlenit. Paljon muutoksia on tapahtunut näiden kahden vuoden aikana. (Toivottavasti hyvään suuntaan.)

Synttäreiden kunniaksi ajattelen kertoa teille hieman Darlenien historiaa.

Olin tehnyt monia eri tarinoita ja Legacyja, mutta aina ne loppuivat kesken ja aloitin uuden. Niin kävi myös Darleneiden kanssa.
Olin nimittäin halunnut aloittaa taas uuden legacyn. Harkitsin laittavani blogin aloittajan sukunimeksi ensiksi Darling. Googletin sen, kuten teen aina kun aloitan uuden tarinan, jotta välttäisin ottamasta samannimistä tarinaa kuin on jo olemassa. Huomasin, että sen niminen Lc oli jo olemassa, joten aloin vääntelemään sukunimeä ja päädyin vaihtoehtoon Darlen. Kukaan ei ollut vielä laittanut sitä tarinan/Lc nimeksi, joten päädyin siihen.
Olin huono kirjoittamaan julkisesti, joten tein siitä yksityisen, jota vain pikkusiskoni (muovihelmi) sai lukea.
Hän sanoi aina, että se oli ihana ja jännittävä ym., joten tein taas ratkaisevan päätöksen. Laitoin sen julkiseksi, enkä ole koskaan katunut sitä päätöstä.
Rehellisesti sanottuna en kuvitellut pääseväni näin pitkälle. Ajattelin, että jatkaisin tätä kuitenkin vain toiseen sukupolveen asti ja aloittaisin taas uuden. (Muovihelmikin taisi olla sitä mieltä :D)
Mutta toisin kävi. Huomasin, että tein osan toisen osan perään ja rakastin Darleneiden kirjoittamista. Rakastin sitä tunnetta, ja rakastan edelleen, kun saan uuden osan julkaistua. Tunnen siinä vaiheessa aina sen saman tunteen, kuten silloin kun rikoin ennätykseni osien määrässä. (Taisi olla joku 6? En muista enää)
Ajattelen aina, nyt tuli uusi ennätys, osa 29...osa 30...osa 31..., ja sitä rataa.
Välillä kuitenkin tuli niitä tylsistymisiä ja pahin tuli ennen osaa 25. Darlenien loppuminen oli silloin todella lähellä, mutta sitten muutin tavallisen legacyni tarinamaiseksi ja sain innostukseni moninkertaisena takaisin.

Siinä oli hieman pääni ajatuksia ja historiaa.

Tajusin juuri äsken, etten ole kertonut itsestäni kovinkaan paljoa, joten päätin senkin hoitaa pois alta :D

Eli, nimeäni en kerro, mutta sen voin kertoa, että se alkaa J:llä.
Olen 16 vuotias.
Harrastan kirjoittamista, piirtämistä.
Haluaisin todella paljon kirjailijaksi.
Opiskelen sosiaali-ja terveysalalla, joten valmistun lähihoitajaksi.
Siinä oli lyhykäisesti hieman minusta.

Päivityksen päätteksi sanon teille arvoisat lukijat, on isoksi osaksi teidän ansiotanne että Darlenit ovat edenneet näin pitkälle ja toivottavasti vietämme vielä kolmannenkin vuoden synttäreitä. ;)