Ensiesiintyminen varjona: Osa 26: Varjo ja ensiesiintyminen "tavallisena": Osa 27: Vastoinkäymiset

Lucian oli ennen yksi taivaan hallitsijoista ja hän käytti oikeaa nimeään Lucifer, mutta hän ajatteli aina vain omaa etuaan ja lopulta itsekkyys sokaisi hänet. Lyhyen harkinnan jälkeen hallitsija,Omasha, jolla oli eniten valtaa, karkotti Lucianin täysin päinvastaiseen paikkaan, maan alle.
Se oli kova paikka Lucianille, joka oli tottunut elämään aina valossa ja nyt hänet oli syösty pimeyteen. Monta tuhatta vuotta, Lucian suunnitteli ja mietti, miten osottaisi, että hän kuului maan yläpuolelle eikä sen alapuolelle.
Yhtenä päivänä Lucian keksi. Hän oli suunnitellut aina miten osottaisi olevansa luottamuksen arvoinen ja nyt hän päätti hoitaa asian toisin. Lucian päätti tuhota taivaan hallitsijat ja vartijat.
Meni kauan, ennen kuin Lucian keksi keinon päästä maanpäälle, mutta hän onnistui siinä. Päästyään maanpinnalle hän pisti riehunnaksi. Hän tuhosi viattomia ihmisiä miten ikinä halusi. Lisäksi hän muutti nimensä. Hän halusi kuitenkin, että Lucifer säilyisi, joten hän teki itsestään Lucian Ferdonin.
Yhtenä kertana Lucian tapasi nuoren naisen, jonka kanssa hän hankki lapsen vuosien päästä tapaamisesta. Nainen ja Lucian eivät koskaan menneet naimisiin, sillä kun lapsi oli noin kymmenen vuotias, Lucian lähti.
Muut uskoivat, että hän pakeni vankilaa, mutta oikeasti hän lähti toisaalle jatkamaan suunnitelmaansa. Lucian unohti toistaiseksi tyttärensä. Lucian ei kuitenkaan ollut hyväluontoinen, joten hän sairastutti naisen mielen.
Vuosia kului taas ja Lucianin suunnitelma kehittyi. Hän oli päättänyt hankkia itselleen Darlenien suvusta ennustajan, koska oli kuullut luotettavilta tahoilta tälläisestä henkilöstä. Ennustaja kuitenkin karkasi ja Lucian raivostui. Mutta raivo ei kestänyt kauaa, sillä hän löysi paremman vaihtoehdon ennustajalle, Cassandran.